3 Αυγ 2010

Ακούσατε τίποτα;



Κείμενο: Λέμονι Ticket


Περνάει ο καιρός , περνάνε οι μήνες , περνάνε οι μέρες...και καθημερινά ο Ελληνικός λαός με τόσα που ακούει έχει γίνει σκληρός σαν πέτρα, δεν τον αιφνιδιάζει τίποτε . 


Πραγματικά, οικονομικά σκάνδαλα τέτοιου μεγέθους σε άλλα κράτη δεν θα είχαν ρίξει μόνο κυβερνήσεις, αλλά θα οδηγούσαν στην δικαιοσύνη πολλά πολλά πολλά άτομα.


Πριν από μερικούς μήνες, ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος , σε μια προεκλογική του συγκέντρωση είχε φωνάξει το όνομα ενός διακεκριμένου πολιτικού, "Το γνωστότερο  GOLDEN BOY της Ελληνικής επικράτειας..." όπως ο ίδιος το είχε αποκαλέσει .Aναφερόταν στον Νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα. Φώναξε τότε ο βουλευτής και π.Υφυπουργός: 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙ TICKET

"Γιατί δεν ελέγχουν το πόθεν έσχες του Νομάρχη Πειραιά; Είναι αλήθεια ότι το ετήσιο εισόδημα του ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ; Ναι η όχι; Έχει ,η όχι , κρατικά αυτοκίνητα; ; Έχει η όχι , παράλληλα εταιρίες που είχε εμπλέξει το ΠΑΣΟΚ στις ένοπλες δυνάμεις;  Και εννοώ τις επιχειρήσεις εκείνες που πήραν αμυντικά προγράμματα που δεν κατέληξαν πουθενά..."


Ακούσαμε τίποτα; Τίποτα...  


Με μια τέτοια καταγγελία , τα σοβαρά ιδιωτικά μας κανάλια και οι διαπρεπείς παραθυράκιδες , δεν έπρεπε να αναφέρουν -καν- την καταγγελία αυτή; Είναι αληθείς; Είναι ψευδής; Απλά μας βολεύει και σιωπάμε; Τι είναι;


Πριν από καιρό , ο ίδιος βουλευτής (Πάνος Καμμένος) είχε πει ότι στην υπόθεση της siemens έχει αποδειχθεί ότι εμπλέκονται έξι πολιτικά πρόσωπα. Γιατί τα κανάλια και οι εφημερίδες δεν βγάζουν τίποτα; Γιατί , (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ.Βουλευτή) , οι ιδιοκτήτες και μέτοχοι εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών εμπλέκονται σε εταιρίες ξεπλύματος.... 


Γιατί τα πρακτικά της siemens τα βγάζουν μόνο τα blogs ; 


Εκδότες-πολιτικοί-Δημοσιογράφοι είναι αίτιοι για πολλά οικονομικά και μη  σκάνδαλα, όχι όλοι,αλλά μια ισχυρή μειοψηφία ίσως...Παρόλα αυτά μην ξαφνιαστούν όταν ο κόσμος, δεν κάνει κανέναν διαχωρισμό, όταν εξαγριωθεί και τότε θα είναι αργά για συγνώμες.


Και ερωτώ εμάς, ως πότε; ως πότε; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε φίλε μας περνάνε για μαλάκες